βελονακι,

Καλή κ δημιουργική χρονια!!!!!!!! Καλως ήρθες 2013!!!

9:04:00 μ.μ. Eustathia 9 Comments

Αρχημηνια κ αρχη χρονιά κι αρχή καλώς μας χρόνος!!!!!!!!! Πρώτη ανάρτηση για το 2013 ......ναι!!!!!! Καταφέραμε να περάσει το 2012 κι ελπίζουμε μόνο για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και για τα παιδιά μας....θα σκεφθείτε ότι είναι δύσκολο αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα!!!!!!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί παρολη την ελειψη χρονου παραμένω δημιουργική και εχω να σας παρουσιάσω πολλά χειροποίητα δημιουργήματα!!!!!!!

Πρώτα από όλα ένα πολύ όμορφο σετ που αποτελείται από ένα χειροποίητο πλεχτό σκουφάκι σε μπέζ- μαύρο χρώμα ...συνδυσμό που προσωπικά λατρεύω και με πανέμορφο κοντό κασκολάκι που κλείνει με 2 κουμπάκια ........




Ένα ακόμα σκουφάκι σε μαύρο-ασημί χρώμα........φοριέται άνετα για βραδινή έξοδο....



Μια ακόμη κορδέλα για ζεστά αυτάκια.......




Και το κολιεδάκι της.....ένα μπλέξιμο αναμεσα σε κόσμημα και πλεχτό κασκόλ ....το απόλυτο αξεσουάρ για το χειμώνα...Φοριέται πανεύκολα πάνω απο χοντρά πουλόβερ ή ακόμα και πάνω από παλτό...........




.....ένα απλό λευκό σκουφάκι το οποίο είναι πολύ χουχουλιάρικο κ ζεστό!!!


Και για τη συνεχεια μερικα κοσμήματα πάντα με το βελονάκι γιατί φέτος έχω πάθει μια εξάρτηση από ότιδήποτε πλεχτό!!!!!!!







Ελπίζω να σας αρεσουν !!!! Σας εύχομαι ολοψυχα οτι καλύτερο για την νεα χρονιά!!!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια....τα μηνύματα ...την υποστήριξη σας εδώ και ενα μιση χρόνο τώρα!!! Σας ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυυυ και πάλι καλή χρονια με υγεία σε όλους μας!!!!!!!!!

Αμήν...........

You Might Also Like

9 σχόλια:

  1. Καλη Χρονιά με υγεία να έχεις
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευσταθία μου, πρώτα πρώτα να σου ευχηθώ τα καλύτερα για τη νέα χρονιά σε προσωπικό , οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο!
    Είναι πολύ όμορφα τα πλεκτά σου! Εγώ φέτος έχω κολλήσει με τις κορδέλες, να φοράω φυσικά, όχι να πλέκω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη!!! Οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ EUSTATHIA ΜΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά γεμάτη δημιουργίες! Σ'ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια στο μπλογκάκι μου! (παρεπιπτόντως τα κολιέ σου με ξετρέλαναν!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thanks for sharing your thoughts about longannett.
    Regards
    Feel free to visit my page : sbobet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή