Decoupage

Το Πρώτο Πάρτυ του Σωτήρη!!

2:28:00 μ.μ. Eustathia 6 Comments

   Χθές πραγματοποιήθηκε το πρώτο πάρτυ για τα γεννέθλια του Σωτηράκι.....και μας τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι, συγγενείς και πολλά πολλά παιδάκια....!!! Το πιο μικρό ο Βασιλάκης μας...αβάπτιστος ακόμα.. η Ελένη, ο Κωνσταντίνος, ο Ιωάννης, η Ροδιάννα, ο Γιώργος, η Φωτεινή, ο Στέλιος,  η Μαρίσα και η Κωνσταντίνα η πιο μεγάλη της παρέας!!!!
    Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους μικρούς, μεγάλους για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσανε....Το σπίτι μας γέμισε με παιδικά γέλια και φωνές...Τρέχανε , παίζανε, φωνάζανε...ήταν ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να πέρασαν όλοι καλά και να το χάρηκαν όσο κι εμείς!!!!!!!!!!!!!!
   Φυσικά πάρτυ χωρίς αναμνηστικό δωράκι από τα χεράκια μου δεν γίνεται...έτσι είχα ετοιμάσει πινακάκια με τον Mickey, τον Donald, τα Cars και την Tinkerbel για τους μικρούς μας φίλους!!! Μπορώ να πω ότι άρεσαν σε όλους και κυρίως στους γονείς...!!!!!!!!!






Τα είχα τυλίξει σαν καραμελίτσες!!!!


και εδώ όλα μαζί!!!




Εσάς σας αρέσουν ???

You Might Also Like

6 σχόλια:

  1. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΑΣ !!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ 100 Κ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΘΟΥΝΕ !!! ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ Κ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ..., ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ, Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ !!!! ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ !!!! ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ !!! ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ !!! Κ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΟΥΛΑ!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ' Κ ΔΥΝΑΤΟΙ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ !!! Κ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε πολύ Ειρήνη μου για τα καλά σου λόγια...πάνω από όλα χαίρομαι που περάσατε καλά!!!!!!!!!!!!! Παρεμπιπτόντως το κόκκινο παντελονάκι για τον μικρό σκίζει!!!!!!!!!!! Είναι πολύ rock!!!! Σας ευχαριστούμε για όλα!!!!!!!!!!!!Να χαίρεστε κ εσείς την μικρή Ελένη.....να είναι πάντα χαρούμενη κ ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α τι όμορφα!!!Εσύ τα έκανες όλα αυτά?!Μπράβο!!!Πολλές ετοιμασίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ El.Mar η αλήθεια είναι ότι παιδεύτηκα λίγο την τελευταία εβδομάδα πριν το παρτυ αλλά είχα κ την βοήθεια της μαμάς κ του άντρα μου που κρατούσαν τον Σωτήρη κ έτσι είχα τον χρόνο να τα ετοιμάσω!!! Το χάρηκα πάντως πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευσταθία μου, καλώς όρισες στο σπιτάκι μου.
    Τα έργα σου πολύ όμορφα και γεμάτα αγάπη για τον
    Σωτήρη, τον άντρα της ζωής σου. Να τον χαίρεστε και να είσαστε πάντα καλά.
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς ήρθες κ εσύ στο δικό μου!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.....!!!! Να είσαι καλά!!! Φιλιάα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή