καρφίτσα,

Πειραματισμοί με το βελονάκι......!!!!!!!

11:00:00 π.μ. Eustathia 16 Comments

Bonjour αγαπημενοι μου....τι κάνετε??? Εγω λατρεύω το γεγονος οτι σιγα σιγα συννεφιάζει, ψιλοβρέχει....χαλαει λιγακι ο καιρος γενικοτερα...χρειαζομαι μια αλλαγη ....ωραια η ζεστη και το καλοκαίρι αλλα νομιζω με κούρασε.....εξου και αυτη η ανάρτηση η λιγο πιο χειμερινή...

Είμαι πολυ χαρούμενη για αυτο το κολιέ, ειναι πολύ ιδιαίτερο, rock, απαιτεί πολύ δουλειά και ειναι εξολοκλήρου φτιαγμένο με βελονάκι.....πραγματικα το λατρεύω!!!!




Το μεγάλο λουλούδι που το διακοσμεί ειναι μια ωραιότατη αποσπώμενη καρφίτσα, την οποια μπορειτε να τη χρησιμοποιησετε καπου αλλού...ταιριαζει πολύ πανω σε ενα σκούφο ή σε μια πασμίνα ή ακομα και σε κάποια μπλούζα....



Κι αφού σας έδειξα το αγαπημένο μου χειροποίητο statement κολιέ ήρθε ή ώρα να σας δείξω τον άντρα της ζωης μου που φοράει το σκουφάκι κουκουβάγια που του έφτιαξα.... και ποζάρει όλο νάζι στο φακό μου!!!!!!!!!!!!!!!


.....Μα δεν είναι γλύκας???


......αστέρια για το αστεράκι μου.......


Προς κάθε ενδιαφερόμενο αυτο το σκουφάκι μπορει να γίνει σε size ενηλίκων και σε οποιοδήποτε χρωματικό συνδυασμό.......


Η μανία μου με το βελονάκι κρατεί καλά...σε επόμενες αναρτήσεις θα σας δείξω αλλα σχέδια σε γυναικεία σκουφάκια και κορδέλες.....όποιος βιάζεται και θέλει να δει τα νέα σχέδια μπορει να το κάνει στη σελίδα μας στο facebook Eustathia's Art & Craft - Σκουφάκια μεχρι τότε σας αποχαιρετώ....ιστορικη μερα η σημερινη ερχεται η Μερκελ και παρελυσε το κέντρο της Αθήνας...ήμαρτον παναγία μου....όλη η ταλαιπωρία αυτού του κόσμου στην Αθήνα έπεσε.....αχ υπομονη Αθηναίοι θα περάσει κι αυτό.........

xxx

You Might Also Like

16 σχόλια:

  1. το βελονάκι είναι μεγάλη αγάπη!!πολύ όμορφα αυτά που έφτιαξες!!σε φιλώ!!καλή σου μέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραίο που ξέρεις βελονάκι?!?!?Ζηλεύουμε...Είναι πολύ όμορφο και το κολιέ αλλά και ο σκούφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο το κολιέ και πολύ χαριτωμένο το σκουφάκι. Απίθανη φωτογράφιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει το βελονάκι και μάλιστα πολύ στο κόσμημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφο το κολιέ! αλλά ο σκούφος κουκουβάγια... όλα τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΑΑΑ ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΟΥ!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΖ ΚΗΡΟΣΠΑΓΓΟ!!!ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο το κολιέ και μοντέρνο και καλοφτιαγμένο...... Αλλά ο άντρας της ζωής σου........ τι γλύκα ειν' αυτή, παιδί μου... και του πάει ο σκούφοοος! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίο είναι,το λουλούδι μ'άρεσε πολύ...και τα σκουφάκια γλύκα!!!
    Καλμέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αααααα!!!! Κοριτσάκι έχεις κάνει ξεχωριστά πράγματα εδώ!!!! Το καλύτερο όμως είναι το μοντελάκι με το σκουφάκι!!!! Τέλειο!!!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι και πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περνω οπως παντα να ευχηθω μια ομορφη εβδομαδα με τα λιγοτερα προβληματα,Aργω μερικες φορες να ερθω απο εδω αλλα δεν ξεχνω.Nα εισαι παντα καλα και να βρισκω ανοιχτο το μπλοκοσπιτο σου!!Πολυ ομορφα ολα αλλα καλυτερος ο αντρας της ζωης σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βελονακι ειδα και μπήκα...και μενα η ασχολια μου..είναι ποτε πότε..... θαυμασα ομως το κολιέ σου και τον μικρουλη σου με το σκουφακι του πολυ προτότυπο.... να το βλέπεις και να χαμογελάς... πως να μην ειναι ο αντρας της ζωής σου κουκλος ειναι ....φιλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πάρα πολύ όμορφο το σκουφάκι σου αλλά και το αντράκι σου....μπράβο σου και για τα δύο...φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφα όλα και το κολιέ υπέροχο!!!
    Χάρηκα για την γνωριμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλα κοριτσι!!
      Κ εγω χαρηκα που περασες απο εδω!!φιλια!

      Διαγραφή
    2. Να εισαι καλα κοριτσι!!
      Κ εγω χαρηκα που περασες απο εδω!!φιλια!

      Διαγραφή