εκθεση,

It's summer time !!!!!!!!!!!!

1:45:00 π.μ. Eustathia 11 Comments

Οπως λέει και ο τίτλος έφτασε το καλοκαίρι και για οσους εχουμε την ατυχια να μενουμε στην Αθηνα ήρθε η ωρα να βασανιστούμε απο τη ζέστη για μια ακόμη χρονιά........

Να σας ευχαριστησω θερμα για τα σχολια σας και τις ευχες σας στην προηγουμενη αναρτηση ( Εγινα νονά!!!!!!!!!! )  γιατι σε καποια απο τα σχολια σας δεν προλαβα να απαντησω προσωπικα αλλα ηταν τοσο γλυκα τα λογια σας που δεν μπορω να τα αφησω ασχολιαστα!!! Σας ευχαριστω πολυ γλυκιές μου!!!!!!!!!

Για να μην γκρινιάζω όμως μόνο θα σας δείξω καποια πολύ γλυκά χειροποιητα σαγιοναράκια που έφτιαξα...σα παιδί κι εγώ....ειδικά για τη μια είμαι πολυ περήφανη γιατί βγήκε αρκετά τρελιάρα σαν την παραλήπτρια της..........


...........για τα κοριτσια στα οποια αρεσουν οι νεκροκεφαλές!!!!!!



..............και τα stras....................



..............και εδω σε πιο ρομαντικη διαθεση


...........χειροποιητα λουλουδακια με stras και κορδελάκια.........




............δεν ειναι πολύ γλυκά??????

Και οι δυο σαγιοναρες ειναι κίτρινο φλούο χρώμα..........το must της φετινης σεζόν τωρα και στα υποδήματα.................!!!!!!!!!!!

Σας αποχαιρετω....ελπίζω να ειστε καλά...οι βολτες μου απο τα σπιτακια σας ειναι περιορισμενες λόγο φορτου εργασίας...α ναι δεν σας εχω πει ακόμα..........θα συμμετεχω σε μια έκθεση με χειροποιητα ειδη στο ΟΑΚΑ.....στις 23-24-25 Ιουνίου......οσοι θα ειστε Αθηνα και θελετε να κάνετε τα ψωνια σας θα βρειτε μοναδικα κομματια απο 50 χειροτεχνες, τσαντες, μαρμελαδες , κοσμήματα αμετρητα ειδη.........οτι βαζει ο νους σας..........θα χαρω πολυ να σας δω απο κοντά.........να και η αφισα της έκθεσης!!!


Φιλιάαααααααααααααα!!!!!!!!

You Might Also Like

11 σχόλια:

  1. Είναι πανέμορφες Ευσταθία μου, ειδικά το ζευγάρι με τα λουλουδάκια το λάτρεψα!!Μπράβο πολλή καλή δουλειά!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Eustathia ΜΟΥ!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά πρέπει και εμείς να βάλουμε τα χεράκι μας στις δερμάτινες σαγιονάρες!!!!!!Είναι πολύ όμορφες!Μπράβο σου!Καλές βολτίτσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία να έχετε..αχ! να μην είμαι εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειες οι σαγιονάρες!!! Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στην έκθεση και φυσικά να περάσεις πολύ καλά!!! Φιλάκια και καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΣΤΑΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΩΝ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΨΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. polu oraia einai!!!!!!!alla ego 8elo na sxoliaso to teleio pedicure sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BRAVO!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφες Ευσταθία μου. Ειδικά η δεύτερη!!!
    Καλή επιτυχία στην έκθεση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή με το φούξια λουλουδάκι είναι καταπληκτική..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλη επιτυχια!!!!!!!
    Ηρθε ο καιρος να σας αφησω για λιγο για το καλοκαιρι.Φορεστε το ομορφο χαμογελό σας και πάρτε μαζι την ομορφότερη διάθεση οπου και αν πάτε.Ας διώξουμε για λίγο τα πράγματα που μας στενοχωρούν και ας απολαυσουμε ένα ησυχο καλοκαίρι.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή