Δώρο,

Ηλέκτρα του δάσους και δώρων συνέχεια!!!

11:19:00 π.μ. Eustathia 9 Comments

Bonjour!!!! Πως πάνε τα κέφια???? Εγώ είμαι σε πολύ καλή διάθεση !!!

Πριν λίγες μέρες λοιπόν  έφτιαξα ένα πινακάκι για ένα γλυκό μωρό την Ηλέκτρα!!! Ήθελαν κάτι σαν το πινακάκι της μικρής  Φωτεινής  που είχα φτιάξει παλαιότερα αλλά τα χρώματα μου βγήκαν διαφορετικά!!!

Το περίγραμμα έχει γίνει ανάγλυφο με τη βοήθεια γύψου.....


τα χρώματα που χρησιμοποίησα ήταν τέμπερες, ακρυλικά και λάδι...δηλαδή λίγο από όλα!!


Κι επειδή αγαπάω πολύ τις δυνατότητες του πηλού...


έφτιαξα ένα μικρό σπιτάκι από πηλό με μια αφιέρωση για την μικρή ...."στο πιο γλυκό μωρό"


Χάρηκα πολύ όταν έλαβα ένα mail από τους γονείς της μικρής που με ευχαρίστησαν για τον πίνακα καθώς τους άρεσε!!!


................. Ελένη κι Άγγελε να σας ζήσει η μικρούλα σας!!!!! Κατερίνα σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες για το δώρο της μικρής Ηλέκτρας....

Και τώρα δώρων συνέχεια...........Η περίοδος των εορτών ήταν για μένα πολύ πολύ γλυκιά καθώς ο ταχυδρόμος πήγαινε κι ερχόταν συνέχεια με καλούδια!!!!!! Την χαρά που ένιωσα κάθε φορά που ερχόταν δεν μπορώ να την περιγράψω!!!!

Εδώ με τα νέα μου σκουλαρίκια δώρο της φίλης μου  Γεωργίας από το http://mysweetartmosphere.blogspot.com/search/label/Giveaways  Γεωργία μου τα έχω ήδη φορέσει και νομίζω ότι μου ταιριάζουν πολύ και με το χρώμα των μαλλιών μου!!! Είναι πολύ γλυκούλια σε ευχαριστώ!!!


Εδώ στο κέντρο του δέντρου μου ήρθε ένα γούρι και μια γλυκιά κάρτα από τη Μαρία του http://marie-meraki.blogspot.com/     Μαρία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!


.........όπως βλέπεις πήρε περίοπτη θέση στο δέντρο μας παρέα με τις καρτούλες της Αχτίδας, της Κάτιας και της Ρένας Χριστοδούλου!!! Τώρα τα έχω μαζέψει και θα περιμένω μέχρι του χρόνου για να τα στολίσω ξανά........... Σας ευχαριστώ όλες!!!


....Χθές ήρθε το τελευταίο μου απόκτημα το δώρο που αντάλλαξα στην  ανταλλαγή δώρων της Ρένας Χριστοδούλου , της Κικής και της Μαρίας!!! Νομίζω ότι ήταν μια υπέροχη ιδέα!!! Το ταίρι μου λοιπόν ήταν η Μαρίνα από το http://marinaslifefamily.blogspot.com/.!!!


.........να και η καρτούλα με τις ευχές!!! Σε ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου και εύχομαι ότι καλύτερο για εσένα και την οικογένεια σου!!!


...........νομίζω ότι μου ταιριάζουν πολύ!!!!! Μαρίνα μου είναι πανέμορφα και θα τα φορέσω σύντομα!!!!!!!!!



Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ!!! Να έχετε ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο , να ξεκουραστείτε και να μαζέψετε δυνάμεις!!!


You Might Also Like

9 σχόλια:

  1. Γλυκιά μου μπήκα να σχολιάσω το πολύ όμορφο πινακάκι σου και τι να δω!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Να'μαστε καλά και του χρόνου!!! Πολλά φιλάκια!!! Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ....ΚΑΛΟ Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλα όμορφα.. και όλα με αγάπη!!!!

    και τού χρόνου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ που περάσατε κι από εδώ μια βόλτα!!! Και φυσικά για τα καλά σας λόγια!!!

    Ελπίζω να ξεκουράζεστε ή να κουράζεστε δημιουργώντας.....εγώ κάνω το δεύτερο!!!!


    Φιλάκια πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξαναπέρασα να σου ευχηθώ καλό βράδυ και καλή εβδομάδα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευσταθία μου, προσπαθώ πολλές μέρες να σου αφήσω σχόλιο και δεν μπορώ... :ο( Ελπίζω τώρα να τα καταφέρω! Ήθελα να σου ευχηθώ καλή χρονιά και ότι τα σκουλαρικάκια σου, σου πάνε τέλεια! Με γεια! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Γεωργία μου!!!!!!! ΑΧ αυτός ο blogger τις μισές μέρες δουλεύει και τις υπόλοιπες κάνει κόλπα!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Ευσταθία μου, προσπαθώ εδώ και πολλές μέρες να σου αφήσω σχόλιο και δεν μπορώ... :ο( Ελπίζω τώρα να με αφήσει ο blogger! Ήθελα να σου ευχηθώ καλή χρονιά και να σου πω ότι τα σκουλαρικάκια, σου πάνε τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή