Κοσμήματα,

Μια νέα χρονιά, ένα νέο χόμπυ!!!

11:30:00 μ.μ. Eustathia 15 Comments


Καλησπέρα σας φίλοι μου και χρόνια πολλά!!!

Ήρθε η ώρα για την πρώτη ανάρτηση του χρόνου και  είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένη γιατί έχω τόσες μέρες να γράψω που μου έχει λείψει!!!

Εύχομαι το 2012 να είναι μια καλή χρονιά για όλους μας!!! Να έχουμε υγεία πάνω από όλα και όλα τα άλλα θα τα καταφέρουμε παρ' όλες τις δυσκολίες που φαίνεται ότι θα μας προβληματίσουν…..
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις φίλες που μου άφησαν τις ευχές τους και υπόσχομαι να περάσω από τα σπιτάκια σας σύντομα!!!

Όπως γράφω και στον τίτλο μια νέα χρονιά ξεκίνησε και με βρήκε με ένα νέο χόμπι την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων!!!

Η πρώτη μου προσπάθεια έγινε με συνδυασμό fimo ( Πολυμερικού πηλού) και με πέρλες!!!

Εδώ είναι σκουλαρικάκια με πέρλες και fimo!

 ..............καρδούλες












Οι φωτογραφίες δυστυχώς δεν είναι και πολύ καθαρές αλλά δυσκολεύομαι στις κοντινές λήψεις ελπίζω σιγά-σιγά να μάθω να τραβάω καλύτερες φωτογραφίες!

Καληνύχτα σε όλους!!!

You Might Also Like

15 σχόλια:

  1. Ευσταθία μου όλα είναι υπέροχα!! Καλή συνέχεια!! Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευσταθία μου είναι πολύ όμορφα όλα! Πραγματικά θαυμάζω όλες εσάς που φτιάχνετε τόσο όμορφα κοσμήματα! Εγώ προς το παρόν δεν έχω φοβερές επιδόσεις στο σπορ... Σ' ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι. Πες μου, όμως, εγώ το είχα παίξει και παλιότερα. Πώς παίζω τώρα; Λέω κάποια άλλα 7 πράγματα για μένα; Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι!Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευσταθία μου μετά συνειδητοποίησα ότι είχες βάλει λινκ. Όσο για την Κέρκυρα, δεν έχω καταγωγή από εκεί αλλά μετά τις σπουδές της Μουσικολογίας ξεκίνησα το διδακτορικό μου με θέμα την Επτανησιακή Μουσική Σχολή του 19ου αιώνα. Μέσα από εκεί αγάπησα τα Επτάνησα και ταξιδεύοντας στην Κέρκυρα για έρευνα την αγάπησα με την πρώτη. It was love at first sight! Έχει κάτι μαγευτικό αυτό το νησί και, βέβαια, η αδυναμία μου είναι η παλιά πόλη. Είσαι πολύ τυχερή να είσαι από 'κει. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά και καλώς σε βρήκα! Τέλεια τα κοσμηματάκια, καλά ο fimo είναι μεγάλη αγάπη! Μια συμβουλή! Δοκίμασε να βγάλεις φωτογραφίες με φυσικό φως (κοντά σε παράθυρο) και χωρίς φλας. Θα δεις κατευθείαν τη διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ !!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Ευσταθία. Μάθε τέχνη κι άστηνε... χαχαχα Πολύ καλά τα κατάφερες. Εγώ αν και προσπάθησα, δεν έχω καταφέρει να τιθασεύσω ακόμα το φίμο.... Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλενάδα μου καλή χρονιά σου εύχομαι..με υγεία και αγάπη..πολύ όμορφα τα πρώτα σου κοσμήματα..συνέχισε..φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μας, μάς έλειψες το ίδιο . Εντυπωσιακή αρχή με νέες δημιουργίες. Δοκίμασε να βγάζεις τισ φωτογραφίες σου χωρίς φλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα πανέμορφα..Καλή χρονιά γλυκιά μου με υγεία και χαρά και βέβαια πολλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευσταθία μου, χρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά και ευτυχισμένα! Εύχομαι, ό,τι καλύτερο για την χρονιά που ήρθε! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το δωράκι που σου έκανα! Το φόρεσες; :ο) Όσο για τα fimo σου, μου αρέσουν πολύ, ειδικά οι καρδούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα δεις ποσο γρηγορα θα εξελιχθεις,ειναι ευκολη κ ομορφη ασχολια το φιμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευσταθία μου όλα τα κοσμήματά σου είναι τέλεια, μου άρεσε ιδιαίτερα το κλειδί του σολ!!!Αγαπημένη μου φίλη, σε περιμένει ένα παιχνίδι, για να λάβεις μέρος στο σπιτάκι μου!!!
    Πολλά φιλιά!!!
    Χρόνια Πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας και για τα καλά σας λόγια.... Το fimo είναι πολύ ωραίο υλικό αν και δυσκολεύτηκα στο να το δουλέψω γιατί δεν είχα τα κατάλληλα εργαλεία πάντως θα έχουμε και συνέχεια με τα κοσμήματα γενικότερα!!!! Σας φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή