Βραβεία,

Μια νέα φίλη , ένα βραβείο και ένα νέο Giveaway!

10:32:00 π.μ. Eustathia 3 Comments


Καλημέρα σας φίλοι μου....Σήμερα άνοιξα τα mail μου και με μεγάλη χαρά είδα ένα μήνυμα από μια νέα φίλη η οποία είναι η Μαρία από το http://crochetbymary.blogspot.com που ασχολείται με πλέξιμο και πολύ πολύ ζουζουνιάρικα, χνουδωτά , γλυκούτσικα πραγματάκια κουβερτάκια, σκουφάκια, αγ. βασιλάκια και άλλα πολλά τα οποία είναι όλα τέλεια.....Η Μαίρη λοιπόν μου απένειμε το βραβείο καλύτερου μικρού Blog!!!

  
Και την ευχαριστώ πολύ για αυτό!!!Το έχω δώσει ήδη σε 5 φίλες στην προηγούμενη ανάρτηση οπότε το προσπερνάω αυτό το βήμα.

Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγο εορτών η φίλη Μαίρη κάνει ένα giveaway έως τις 11/12/11 τις σχετικές πληροφορίες μπορείτε να τις βρείτε κι εδώ!





Καλή σας μέρα φίλοι μου και δημιουργική!!!

Φιλιά!!!

You Might Also Like

3 σχόλια:

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ Ευσταθία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μικρό μπλοκ;..δεν διάβασα καλά! Μικρός είναι εκείνος που αισθάνεται μικρός, εσύ γλυκιά μου και το μπλοκ σου ανήκουν στα μεγάλα..πάντως να ευχηθώ ..άπειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ βρε Αχτίδα μου σε ευχαριστώ...το βραβείο αυτό είναι για "μικρά" blog κάτω των 200 αναγνωστών....αυτό εννοούσα το γράφω και στην προηγούμενη σχετική ανάρτηση....Φιλιά πολλά Αχτιδένια φίλη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή