Δώρο,

Ένα σπιτάκι - κλειδοθήκη για ένα νέο σπιτικό!!!

10:45:00 μ.μ. Eustathia 12 Comments

Καλησπέρα σας!!! Τι κάνετε??? Εγώ πέρασα την ημέρα μου στο σπίτι αλλά ο Σωτήρης φρόντισε να με κρατήσει απασχολημένη...τα παιδιά είναι απίστευτα όλο και κάτι θα κάνουν που θα σε αφήσει άφωνο....κάπως έτσι κι εμείς ζούμε τις δικές μας μεγάλες στιγμές απέραντης ευτυχίας...με μόνη εξαίρεση όταν τον πιάνουν τα κλάματα! Πολλά είπα για εμάς ας πω τώρα και για το σπιτάκι τούτο.....

Τρεις πολύ αγαπημένοι μου φίλοι μετακόμισαν πρόσφατα σε ένα νέο , πανέμορφο και πολύ ζεστό σπιτάκι.....κι εγώ ήθελα να τους κάνω ένα δωράκι ξεχωριστό για να θυμούνται πάντα το νέο τους ξεκίνημα...έτσι σκέφτηκα να τους φτιάξω μια θήκη για τα κλειδιά τους!!!Και ιδού.........................


Έτοιμο το σπιτάκι μας...είναι από πηλό αυτοξηρούμενο, έχει βαφτεί με ακρυλικά χρώματα σε ασημένιο , μοβ και ρόζ γιατί το σαλόνι τους είναι λιλά και μου άρεσε ο συνδυασμός!!!


 Τα αρχικά τους , τα κεραμείδια και γενικά τα μοτίβα τα χάραξα με εργαλεία πηλού αλλά και με ένα μαχαιράκι η δουλεία γίνεται μια χαρά...αν δεν έχετε εργαλεία πηλού τα κεραμείδια μπορείτε να τα σχηματίσετε χρησιμοποιώντας την οπή από ένα καλαμάκι.


Για να φτιάξω τα άγκιστρα χρησιμοποίησα σύρμα! Η μπίλια που έβαλα πάνω και έχω χρωματίσει μοβ για να κάνει αντίθεση είναι από πηλό αλλά για ενισχύσω την κατασκευή έχω βάλει και λίγη θερμόκολλα σιλικόνης...κάνει θαύματα!!!


 Το γέμισμα στα αρχικά το έκανα με glitter!!! Ενώ στη φράση "sweet home" έγινε με ακρυλικό χρώμα!!!



Η καρδούλα είναι κι αυτή φτιαγμένη από αυτοξηρούμενο πηλό , εδώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και fimo με glitter αλλά δεν πρόλαβα.....


Τέλος έβαλα παχύ κορδόνι για να κρεμάσω την κατασκευή μου και έντυσα το πίσω μέρος της με χαρτόνι έτσι για να είναι πιο στέρεη........


Τους το έδωσα το Σάββατο και τους άρεσε πολύ!!!


Σταυρούλα, Ελένη και Πάνο σας εύχομαι στο νέο σας σπίτι να γνωρίσετε πολλές χαρές....Το ξέρετε ότι σας αγαπάω πολύ και θέλω να είστε πάντοτε ευτυχισμένοι!!!




You Might Also Like

12 σχόλια:

  1. Μπράβο Ευσταθία μου το σπιτάκι σου είναι υπέροχο φαντάζομαι την χαρά των φίλων σου να έχουν στο καινούριο τους σπιτάκι ένα τόσο όμορφο δωράκι φτιαγμένο με αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΠΗΛΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!!
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι πάρα πολύ ωραία!!!και έχει καιμωβ!!το αγαπημένο μου χρώμα!!μπράβο!!!έχεις πολύ ταλέντο!!!!σε γατοευχαριστώ που ψήφισες τον μπέμπη μας!!!<3<3 αν θέλεις δώσε μου ένα email να σου στείλω ένα μήνυμα!!μιάάάου!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχεροί οι παραλήπτες! Μπράβο και για την κατασκευή αλλά και τη σκέψη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ πολύ γλυκιά η κλειδοθήκη σου! Τέλειο δωράκι για το νέο σπίτι των φίλων σου. Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. # Ιωάννα μου καλημέρα!!Σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες...ναι τα παιδιά το χάρηκαν πολύ..κι εγώ το ίδιο μου αρέσει να φτιάχνω πράγματα για τους φίλους μας!!!

    # Νάσια μου γλυκιά καλημέρα!!!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία ιδέα και πολύ όμορφο!!!
    Μπράβο σου Ευσταθία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. #Μαίρη μου(craft) νιώθω πως με καταλαβαίνεις...σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

    # Maya μου σε ευχαριστώ! Αλίμονο ο γατούλης σας είναι γλύκας θα χαρώ πολύ εάν κερδίσει!!!

    # Μαίρη σε ευχαριστώ πολύ!!!

    # Κουνελάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είσαι πολύύύύύ γλυκούλα!!!μιάάάάου!!! <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή