Σύρμα,

Tutorial Νο 1 - Πως να φτιάξετε σχέδια με Σύρμα!!!

12:00:00 π.μ. Eustathia 20 Comments

Καλημέρα...πριν από αρκετό καιρό μου είχατε ζητήσει ένα tutorial Με το πως φτιάχνω τα συρμάτινα στολίδια...μετά από πολύ κόπο κατάφερα να ανεβάσω τα videakia στο youtube και με χαρά σας τα παρουσιάζω!!!

Αφιερωμένα εξαιρετικά στη Φιλία που ήταν η πρώτη που μου το είχε ζητήσει!!!!

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο και αν φτιάξετε κάτι στείλτε μου φωτογραφίες να το δω...!!!!

Σας παρακαλώ δείξτε επιείκεια με το video πρώτη φορά φτιάχνω κάτι τέτοιο οπότε καταλαβαίνετε!!!






Φιλιά πολλά!!!


You Might Also Like

20 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ!!!
    TUTORIAL=ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ENGLISH.
    ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΙΔΩΘΗΚΑΜΕ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!! ΣΕ ΦΙΛΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. # Χαριτίνη μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά και ενθαρρυντικά σου λόγια!! Έτσι είναι όταν φτιάχνεις πράγματα και τα δείχνεις στον κόσμο πρέπει να περιμένεις την κριτική, βέβαια εγώ όπως κι όλα τα κορίτσια εδώ μέσα κάνω αυτά που μπορώ κι εκφράζομαι όπως μπορώ..και για αυτοδίδακτη ναι είμαι περήφανη για ότι έχω φτιάξει και πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους με έχουν σχολιάσει θετικά.....τώρα ....

    #ΗΛΙΑ αν κολλάμε στις λέξεις χάνουμε ελαφρώς το νόημα...Λες και δεν μιλάς αγγλικά εφόσον μένεις Αμερική μιλάς σίγουρα...οπότε τι σε στεναχώρησε μην τυχόν και δεν καταλάβουν τα κορίτσια που διαβάζουν τι εννοώ...??? Αφού όλοι εδώ μέσα χρησιμοποιούν αυτή την έκφραση..όπως και το giveaway,όπως και το blog..τι να σου κάνω που η διεθνής γλώσσα είναι τα αγγλικά κι όχι τα ελληνικά να τα καταλαβαίνει κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος??? Γιατί όσο να πεις έχω κι εγώ κάποια άτομα από έξω που με παρακολουθούν...γιατί να μην μπορούν να καταλάβουν από ένα τίτλο ότι δείχνω κάτι και ίσως να ασχοληθούν να το δουν...???

    Τέλος πάντων νομίζω ότι χειρίζομαι ικανοποιητικά το λόγο, ο καθένας έχει ένα δικό του τρόπο να μιλάει .....αυτό που δείχνω είναι χειροτεχνία και ζωγραφική..αν έχεις κάτι επικοδομητικό ως προς αυτό θα περιμένω με χαρά να το ακούσω...

    Αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα..καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευσταθία μου αγαπημένη, μεγάλη μου τιμή που μου αφιερώνεις τα βιντεάκια... ουπς, συγνώμη, μου διαφεύγει η ελληνική λέξη για το video, και σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Καλά έκανες και τα "γύρισες", είναι πολύ πιο εύκολο να καταλάβεις κάτι βλέποντας το.
    Σε φιλώ, γλυκιά φωνούλα και καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλία μου αφού από εσένα παρακινήθηκα για το tutorial να μην το αναφέρω???Κι εγώ σε ευχαριστώ για την υποστήριξη, είσαι εδώ σε κάθε ανάρτηση με ένα καλό λόγο για όλες!!! Φιλιά πολλά!!!!Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευσταθία μου καλησπέρα!!!Πολύ καλή ιδέα να βάλεις το βιντεάκι έτσι δεν χρειάζεται να περιγράφεις πως τα έφτιαξες.Ευχαριστούμε πολύ που τα μοιράζεσαι μαζί μας είναι πολύ χρήσιμα!!!Φιλάκια και καλή σου νύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eυσταθία μου μόλις είδα τα βιντεάκια σου και οι πληροφορίες που μας έδωσες είναι πολύτιμες!!! Αναμένουμε και τα επόμενα!!! Φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευσταθία μου....ευχαριστούμε πολύυυυ!!!
    Μπορεί και να το δοκιμάσω...κάτι έχω στο μυαλό μου!!!!!!!
    Σε φιλώωωω...καλό Σαβ/κο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Χαίρομαι ιδιαιτέρως που σας άρεσε!!!Ελπίζω να φτιάξετε κάτι , θα χαρώ πολύ να το δω!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα Ευσταθία!
    Σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου. Πολύ ωραίο το βιντεάκι. Μου αρέσει κι εμένα πολύ να χειρίζομαι το σύρμα (θα το κατάλαβες φαντάζομαι). Δεν έχει πάρει το μάτι μου σύρμα στα Jumbo. Βέβαια ίσως στα δικά μας εδώ στα Χανιά να μην έχει. Θα το κοιτάξω.
    Χαίρομαι πολύ για τη γνωριμία. Θα τα λέμε.
    Χριστίνα
    http://www.fauxbilicious.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρεπιπτόντως είδα πως είμαστε απόφοιτοι της ίδιας σχολής μόνο που εγώ τελείωσα στη Θεσσσαλονίκη. Αναρωτιέμαι πόσες απόφοιτες λογιστικής υπάρχουν που πιστεύουν οτι το επάγγελμα είναι βαρετό και βρίσκουν διέξοδο μέσα απο τη δημιουργία. Κατι μου λέει πως θα γνωρίσω πολλές μέσα απο το blogging.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ EUSTATHIA!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΙΔΕΑ!!!!!
    ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χριστίνα μου καλημέρα!!!Κι εγώ χαίρομαι για τη γνωριμία...κάνεις πολύ ωραία δουλειά!!!θα τα λέμε από εδώ και εμπρός!!Στο Jumbo κοίτα στα είδη κήπου..λογικά θα το έχει!!!Όσον αφορά τη σχολή είμαι σίγουρη ότι θα μαζευτούμε πολλές χιιχιχ...τι να κάνεις!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Fotolabida μου καλημέρα!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Φιλιάααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ καλά τα βιντεάκια σου!!! Ευχαριστούμε πολύ για τις οδηγίες!!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρακαλώ!!! Είναι όμορφο να μοιράζεσαι!!! Φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τελειο το tutorial σου...φιλακια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή