Δώρο,

Παιδικός Πίνακας Mini Mouse!!!!

5:02:00 μ.μ. Eustathia 17 Comments


Καλησπέρα σας φίλοι μου!!!

Τι κάνετε??? Η αλήθεια είναι ότι κάνει αρκετό κρύο και εμείς περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι λόγο και μιας μικρό ίωσης που περνάει ο Σωτήρης δεν έχουμε πάει πουθενά και έχει βαρεθεί εδώ μέσα το παιδάκι μου αλλά τι να κάνουμε….Εγώ από την άλλη ετοίμασα ένα ακόμη παιδικό πινακάκι  για τη φίλη της μαμάς μου την Ντίνα η οποία με εμπιστεύτηκε ξανά και την ευχαριστώ πολύ για αυτό….

Το θέμα που ήθελε ήταν η Mini Mouse , γιατί όπως μου είπε η μικρή Αναστασία για την οποία προορίζεται το πινακάκι αγαπάει πολύ τη Μίνι.....

Και το αποτέλεσμα είναι αυτό.....


 Μια λεπτομέρεια από τον πίνακα....οι καρδούλες είναι από πηλό και έχουν πάνω αρκετό glitter, το φόρεμα της Mini είναι από τούλι, κορδελίτσα και φυσικά στρασάκι για να τονίζεται το σημείο της ζώνης!!!



Το νούμερο  "1" στην ημερομηνία γέννησης της μικρής είναι από πηλό αλλά με τεχνική του αλουμινόχαρτού για περισσότερες λεπτομέρειες για την τεχνική αυτή δείτε κι εδώ.



Επίσης το γράμμα "Α" είναι κι αυτό φτιαγμένο από πηλό....όπως έχετε ήδη καταλάβει μου αρέσουν τα πινακάκια να έχουν διαφορετικά υλικά...νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο αισθητικά από το να ήταν μονάχα ζωγραφιστό...




 Όλος ο πίνακας έχει κουκιδούλες από glitter για extra λάμψη μιας που είναι για κοριτσάκι νομίζω επιβάλλεται....



Αυτά για σήμερα...πώς σας φάνηκε???ΑΑΑΑΑΑΑΑ και μην ξεχνάτε το giveaway μας συμμετοχές μέχρι τις 21/11/11




You Might Also Like

17 σχόλια:

  1. Α Ευσταθία μου βλέπω συνεχίζεις πολύ καλά!!!Πολύ όμορφο!!!Μ'αρέσει που κάποια στοιχεία είναι απο πηλό!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικούλια μωρέ στο παιδάκι σου..Υπομονή..Όσο για τη Mini Mouse κουκλίτσα..θα της αρέσει της μικρούλας είμαι σίγουρη..φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικάαααα!!!!! Σίγουρα η μικρή Αναστασία θα λατρέψει το πινακάκι!!! Μπράβο Ευ πολύ καλή δουλειά!!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μίνι βγήκε θαύμα, πολύ όμορφο το πινακάκι, Ευσταθία μου, θα ξετρελαθεί η μικρή...
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευσταθία μου Καλημέρα!!!Η μίνι τέλεια!!!!!Μωρέ τώρα σκέφτηκα να βάλω τη φοτο για το giveway σου στο blog μου,λίγο αργά βέβαια!! Την έβαλα αλλά δεν ξέρω γιατί μου βγαίνουν μικρές!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα κορίτσια!! Τι μου κάνετε??? Εμείς παρακοιμηθήκαμε.....

    #El.mar. μου σε ευχαριστώ πολύ κι εμένα μου αρέσει ο πηλός και γενικά ο συνδυασμός υλικών!

    #Μαρία μου σε ευχαριστώ κι εγώ πιστεύω ότι θα της αρέσει της μικρής...το παιδάκι μου είναι ήδη καλύτερα αλλά μαρτυράμε για να του δώσουμε τα φάρμακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. # Ζέτα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

    # Φιλία μου τι κάνεις??? Σε ευχαριστώ πολύ!!!

    # Μαγδαληνιώ μου θα σου στείλω με mail ενα κώδικά για να βάζεις τις φωτογραφίες σου και να τις προσαρμόζεις σε ότι μέγεθος θέλεις...Είδα ότι άλλαξες τον τίτλο και έβαλες και το mail σου....καλύτερα έτσι!!! Πάντως για πάσης φύσεως tips για το blog να μπείς στο bloggertips.gr έχει τα πάντα!!!!Και σε ευχαριστώ πολύ που με έβαλες στα side bars κάλλιο αργά παρά ποτέ.....


    Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
    ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ ΒΛΕΠΩ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ.ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΘ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΙΝΙ!!!ΣΤΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΥΧΑΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΚΑΙ ΝΟΥΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ BLOGGER ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΠΟΛΥ.ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -σχολια και λεει να προβληθει η λεξη επαληθευση στα σχολια και βαζω ΟΧΙ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αγαπημένη μου φίλη Ευσταθία τέλειωσε η κλήρωση του δεύτερου 10ημερου του πανηγυριού του stars and icicles σε ευχαριστώ για την συμμετοχή και περιμένω την διεύθυνση σου στο
    katitimou@gmail.com για ένα αναμνηστικό δωράκι
    φιλάκια Κάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eυσταθία μου πολύ χάρηκα που επανήλθες,προφανώς σε κάποιους αρέσει να παίζουν και νομίζουν πως τα σπιτάκια μας είναι παιχνιδάκια!!!Τέλος πάντων.Μου αρέσει πολύ το πινακάκι σου και σίγουρα θα αρέσει και στη μικρούλα!!!Περαστικά στο παιδάκι σου και υπομονή όλα θα περάσουν!!!Φιλάκια γλυκιά μου και καλό σου βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω!!! Δεν είχα σκεφτεί οτι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Τί να πεί κανεις? Τέλος πάντων... Ο μικρούλης ελπίζω να είναι καλύτερα. Το καδράκι είναι πολύ γλυκό. Μου αρέσει που έχει διάφορες υφές!! Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα κορίτσια ...χάθηκα αυτές τις μέρες το ξέρω αλλά μια ο blogger μια κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά από τον υπολογιστή....Όσον αφορά αυτούς που παίζουν με το κουμπί της αναφοράς κατάχρησης τι να πω πια άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν????

    #Νάσια μου σε ευχαριστώ για τις οδηγίες,θα το κοιτάξω αν και δεν μας βγάζει τις ίδιες επιλογές...

    #Marilise σε ευχαριστώ πολύ....θα σου στείλω την διεύθυνση άμεσα ...φιλιάαα

    #Barbara...σε ευχαριστώ πολύ...ο Σωτηράκης είναι ήδη καλύτερα αλλά του βγαίνουν 2 τραπεζίτες ταυτόχρονα οπότε καταλαβαίνετε τι πόνο περνάει...

    Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια σας φιλώ προς το παρόν και θα επανέλθω σύντομα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. #Sophie μου κι εγώ χαίρομαι που επανήλθε το σπιτάκι μου αν και πήρα μεγάλη σύγχυση...πάλι καλά που οι άνθρωποι της google ήταν πολύ γρήγοροι και το ανέβασαν σχεδόν αμέσως.....Φιλιάαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευσταθία μου!! Σ'ευχαριστώ για την υπέροχη δουλειά σου!!! Όπου και αν πηγαίνω τους πίνακές σου, ξετρελαίνονται!!!
    Η Μίνι είναι καταπληκτική!!!!
    Σκέψου θέμα και για 2 κοριτσάκια που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο (Χριστίνα (4) και Ελισάβετ (2))!!!!
    Ντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντίνα μου καλησπέρα!!! Πόσο χαίρομαι που σας άρεσε ο πίνακας!!!! Δεν έχω σκεφτεί ακόμα κάτι αλλά θα σε ενημερώσω από Δευτέρα!! Το γούρι σου άρεσε??? Φιλιά πολλά και σε ευχαριστώ και πάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή