Tutorials

Οδηγίες εγγραφής μέλους σε Blog!!!

10:48:00 μ.μ. Eustathia 6 Comments

Επειδή με ρωτήσατε πως μπορείτε να γίνετε μέλος στο blog μου θα σας γράψω μερικές βοηθητικές οδηγίες..
μπαίνοντας στην σελίδα μου στην δεξιά πλευρά αναγράφει "Γίνετε μέλος αυτού", πατώντας εκεί σας βγάζει μια σελίδα που αναγράφει "Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό που έχετε ήδη δημιουργήσει" (google,yahoo,twitter). Εγώ έχω yahoo, οπότε το επιλέγω και με βγάζει αυτόματα στην αρχική σελίδα του e-mail μου εκεί όπου πρέπει να βάλω το user name & το password για να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου. Συμπληρώνω αυτά τα στοιχεία και μετά βγαίνει το ακόλουθο μήνυμα:
<<Κάντε κλικ στο «Συμφωνώ» για να συνδεθείτε στην εφαρμογή www.google.com με τη χρήση της ταυτότητάς σας στο Yahoo! και να επιτρέψετε την κοινή χρήση των πληροφοριών σας στο Yahoo!.

Μοιράζεστε τα παρακάτω: τοemailsas@yahoo.gr>>
Πατώντας <<συμφωνώ>> σας βγάζει το μήνυμα <<Παρακολούθηση της κοινότητας Eustathias art &amp; craft Όνομα:.(συμπληρώνετε το όνομα σας ή το ψευδώνυμο σας) Φωτογραφία:(βάζετε αν θέλετε την φωτογραφία σας).>>
Σας δίνει 2 επιλογές την Δημόσια ή Ιδιωτική παρακολούθηση του ιστότοπου...επιλέγοντας Δημόσια θα φαίνετε στον ιστότοπο το όνομα και η φωτογραφία σας αν έχετε βάλει. Μετά από αυτό είστε πλέον μέλη του blog μου!!
Ελπίζω να βοήθησα και να μην σας κούρασα!!!
Σας ευχαριστώ!!

You Might Also Like

6 σχόλια:

  1. Σωστή σκέψη να δώσεις οδηγίες! Όντως πολλοί είναι αυτοί που ρωτάνε!!! Καλό βράδυ γλυκούλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έκανες και τα έγραψες!!!
    Ελπίζω να δημιουργείς ε?!..χιχι..Φιλιά!!!
    Καλό βράδυ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. POlu xrhsimo!!! Eidika gia autous pou grafoun sxolio kai den ginontai melh pote.... !! hahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα..κερνά ποτάκι..πέρνα μια βόλτα..φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μαρία σε ευχαριστώ για το Martini!!! θα το αναρτήσω με την πρώτη ευκαιρία!!! αχ τρέχω και δεν φτανω σήμερα! Ο Σωτήρης μου βγάζει δοντάκια και έχει πυρετό και τα νεύρα του...κοιμάτε τώρα για αυτό προσπαθώ να προλάβω να ανεβάσω μερικά πραγματάκια...λοιπόν αυτά τα νέα μου....εσείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή