Βραβεία

Το Πρώτο μου βραβείο στην μπλοκογειτονιά!!!!

2:32:00 μ.μ. Eustathia 18 Comments

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα όταν τσέκαρα στα μηνύματα μου ότι έχω παραλάβει όχι ένα αλλά δυο βραβεία από τις μπλοκοφίλες μου την Σοφία  από το Sophie's Paradise και την Μαρία από το Marie-Meraki!!!!!!! Τις ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί ως γνωστόν η πρώτη φορά σε κάτι είναι πολύ σημαντική!!!! ΄Ετσι και η πρώτη φορά που παραλαμβάνει κάποιος ένα βραβείο από την χώρα των bloggers είναι μια ιδιαίτερη στιγμή!!!! Επειδή η παράδοση πρέπει να συνεχίζεται θα μοιραστώ κι εγώ με την σειρά μου επτά από τα μυστικά της ζωής μου!!!




  1. Αγαπάω αθεράπευτα τον γιο μου, τον ζουζούνι μου, τον Σωτηράκο μου που είναι ο άντρας της ζωής μου!!!!! Καθώς και τον Μάκη τον σύντροφό μου όπου έχω μεγαλώσει μαζί του καθώς είναι ο παιδικός μου έρωτας και πριν καταλήξουμε να παντρευτούμε υπήρξαμε ζευγάρι από τα 17 μου χρόνια, εκείνος ήταν 20!!!!!
  2. Λατρεύω την φύση και μου λείπει από την καθημερινότητα μου!!! Βέβαια αυτό ελπίζω να αλλάξει σύντομα.....Όταν βρίσκομαι στην Κέρκυρα τόπο καταγωγής μου νιώθω ότι ανασαίνω και πάλι!!!
  3. Αγαπάω υπερβολικά τις παιδικές-κολλητές φίλες μου και ευχαριστώ το Θεό γιατί είναι πάντα δίπλα μου σε κάθε βήμα της ζωής μου!!!! Μου έχουν φερθεί τόοοοοσοοο καλά όπου αναρωτιέμαι τι έκανα για να το αξίζω,,........Στεφανία (Η κουμπάρα μου), Δήμητρα, Ελένη και Σισσάκι μου σας ευχαριστώωωωωωωω πολύυυυυυυυυυυυυυ για ΟΛΑ!!!!
  4. Αγαπάω την τάξη, η αταξία με αποδιοργανώνει τελείως!!!!!
  5. Με τρομάζει η κρίση και η ανεργία,το πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα  στη χώρα μας και το πως θα είμαστε στο μέλλον...
  6. Το μότο μου είναι πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο......
  7. Λατρεύω τα ταξίδια και προσπαθώ να φέυγω με κάθε ευκαιρία!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά λοιπόν για μένα τώρα πρέπει να δώσω την σκυτάλη στις επόμενες 15 όπου τους αφιερώνω με την σειρά μου αυτό το μπλοκοβραβείο  και "το παιχνίδι των 7 μυστικών της προσωπικότητας" για να το συνεχίσουν!!!

1) Art at Home
2) Διασκέσεις
3) Η Σοφία από τον " Κόσμο της Σοφίας¨"
4) Η Εύα από το "α μπε μπα μπλομ"
5) Η El.mar από το "αχ κουνελάκι"
6) Η Ευθυμία από το "Art Deco by Efi"
7) Η Χαρά από το "Art with no Limits"
8) Η Εβιτα από το " Evita's Kleine Traume"
9) Η Βάσω από το " Ginger Stories"
10) Η Αναστασία από το " Νεραϊδόσκονη"
11) Η Μαρία Βιλλιώτη από το "Πνοές Τέχνης"
12) Η Ρένα από το " Χειροκατασκευές"
13) Η Ιωάννα από το " My scrapbook"
14) Η Μαρία από το " Maria Arstist" και τέλος η
15) Η Ανεραϊδα απο το " Ανεραϊδα"

Μπορεί να μην έχω μιλήσει με όλες τις κοπέλες αλλά τα ιστολόγια τους με έχουν βοηθήσει και εμπνεύσει!!! Τις ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!


You Might Also Like

18 σχόλια:

  1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙΓΩ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΜ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ είμαι από τα 14! Τώρα είμαι 38 οπότε... 24 χρόνια! χα χα! Τελικά πόσα κοινά έχουμε πολλές από'μας ε? Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλησπέρα Ευσταθία!!!
    Σε ευχαριστώ για την χαρά να συμμετάσχω στο παιχνίδι! Να χαίρεσαι τον γιοκα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eυσταθία μου πολύ όμορφη ανάρτηση και εμείς έχουμε πολλά κοινά, ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο ,αυτό είναι το μόνο σίγουρο τελικά.Καλό απόγευμα,φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευσταθία μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
    Καλό απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά είναι πολλές από εμάς οι οποίες αγαπούν και είναι με τον παιδικό τους έρωτα...νομίζω πως είμαστε αθεράπευτα ρομαντικές και στις μέρες μας αυτό είναι πολύ σημαντικό!!!!!!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή και για τα σχόλια σας!!!! Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευσταθία καλημέρα,σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!Είναι κάτι που μου έφερε χαρά πρωί πρωί,πριν φύγω για τη δουλειά για να πάρω τα πάνω μου.Στη ζωή μας παίρνουμε πολλά βραβεία...που δε φαίνονται,ίσως ένα φιλί,μια αγκαλιά,ένα χαμόγελο,ένα "μπράβο"...αλλά τα βραβεία μέσα στη μπλοκογειτονιά είναι ζωτικής σημασίας γιατί δε γνωρίζουμε η μια την άλλη και έτσι χαρίζονται με όλη τη καρδιά!Αν προλάβω θα ξετυλίξω λίγο τη προσωπικότητα μου κι εγώ,κατι που δε συνηθίζω, να σε τιμήσω στο παιχνίδι!!Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβείο, θα παίξω με χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευσταθία, πάντα βραβεία να παίρνεις στη ζωή σου! Αν και νομίζω, ότι τα καλύτερα τα έχεις ήδη πάρει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευσταθία μου συγχαρητήρια για το βραβείο...σε ευχαριστώ και εγώ πολύ πολύ!!!!!!!!!Πολύ γλυκό το 1!!!Μετά τις δυο πρώτες μπλοκογειτόνισες να σου πω και εγώ πως είμαι με τον καλό μου απο τα 15..με τη διαφορά οτι είμαι 20..βέβαια έχουμε κάνει και έναν πολιτικό :)..χιχι!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας ευχαριστώ όλες πολύ για την συμμετοχή σας!!! Καθυστέρησα λιγάκι με τα μηνύματα λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων απείχα λιγάκι από το pc μου.....
    Χαρά μου συμφωνώ με τις σκέψεις σου και περιμένω να σε γνωρίσω λίγο καλύτερα με το παιχνίδι...Πέπη μου σε ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω....Κουνελάκι μου είναι πολύ όμορφο να έχεις βρει τον σύντροφο σου από τόσο μικρή...για μένα είσαι τυχερή κ εγώ έτσι αισθανομαι...όσον αφορά το θρησκευτικό γάμο ένα θα πω...είναι πολλά τα έξοδα οεοοο ειδικά αν έχεις μεγάλο σόι ή κύκλο!!! Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γειά σου...σου έδωσα μολις τώρα και εγώ ενα βραβείο...και ειδα οτι τελικά μου είχες δώσει και συ...δεν το ήξερα...φιλάκια να έχεις μια όμορφη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε δεν το πιστεύω!!! και εγώ με το αντράκι μου είμαστε μαζί απο τα 14 και τωρα είμαι 39!!!κάναμε βέβαια και κάποια διαλείμματα μέχρι και στην Αμερική έφτασε η χάρη του αλλά πάλι σε μένα γύρισε χιχιχι!!!
    Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο είναι το πρώτο μου και χάρηκα πολύ, με την πρώτη ευκαιρία θα παίξω!
    Φιλιά πολλά καλό βραδάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα κορίτσια...! Ιωάννα μου κ εμείς είχαμε μεγάλα διαλλείματα, συγκεκριμένα 2 χρόνια είχαμε χωρίσει αλλά όπως λέει και το τραγούδι..."σαν κι εμένα καμιά....νανανανα..." οπότε σε εμένα γύρισε και έχουμε κάνει τώρα την οικογένεια μας!!! Τελικά υπάρχουν πολλές παραμυθένιες και ρομαντικές ιστορίες εδώ μέσα!!! Εύχομαι σε όλες πολλά πολλά βραβεία ...Α μπε μπα μπλόμ σε ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευσταθία μου... αποστολή εξετελέσθη!!!χαχαχα Έτοιμη η ανάρτηση!
    Φιλάκιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μα ποσο εισαι και εχεις και γιο,μου φαινεσαι πολυ μικρη και ομορφη!!!ευχαριστω πολυ για το βραβειο που μου εδωσες,με τιμα πολυ που βρηκες εστω και ενα κομματι εμπνευσης απο εμενα και το μπλογκ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βασιλική μου σε ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα...είναι πολύ ανεβάστικο να ακούς όμορφα λόγια!!!! Είμαι μια μαμά ετών 28 και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε....!!!Να ξέρεις ότι η τιμή είναι δική μου.....Όλοι όσοι μέσα στην αχανή μπλοκόσφαιρά με παρακολουθούν, αφήνουν σχόλια κάνουν like και με προωθούν με κάνει περήφανη και χαρούμενη...σκέφτομαι πως κάτι κάνω κ εγώ...πάντως δεν υπερβάλλω λέγοντας ότι από όλα τα μπλόκ με χειροτεχνία κ ζωγραφική παίρνω συνέχεια ιδέες και έμπνευση...ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ζουμε σε μια δημιουργικη γειτονια η και οικογενεια τολμω να πω (και εχει και πολλες γλυκες μανουλες), η καθεμια προσφερει σε εμπνευση και ειναι ολα προς θαυμασμο,εδω μπορω να σου πω οτι κι εγω νιωθω οτι κανω κατι και επιβραβευομαι με καποιους τροπους,περισσοτερο απο την καθημερινη ζωη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή