Αστέρι,

Συρμάτινα Σχέδια για καμβά ή ως Χριστουγεννιάτικα στολίδια!!!!

12:04:00 π.μ. Eustathia 20 Comments

Επειδή όπως σας είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση μου άρεσε πολύ το σύρμα σαν υλικό σας δείχνω και τα παρακάτω σχεδιάκια τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε καμβάδες και άλλα, απλά ως Χριστουγεννιάτικα στολίδια.....Λίγο νωρίς θα μου πείτε αλλά με έπιασε μανία σήμερα και δεν ήθελα να αφήσω το σύρμα από το χέρι μου.....!!!!



Αυτή η καρδούλα παραδόθηκε ήδη στα χεράκια της γλυκιάς μου ξαδέρφης Ελένης....


Και αυτά εδώ με αυτό το συνδυασμο θα τα κάνω δώρο στη φίλη μου τη Δήμητρα που γιορτάζει λείαν συντόμως!!!


  Την πεταλούδα την προορίζω για εμένα...είναι από τα αγαπημένα μου!!!



Το αστέρι το έφτιαξα για το δέντρο που θα στολίσει η μανούλα μου φέτος!!!







Αυτά............................προς το παρόν δηλαδή γιατί έπεται και συνέχεια πολύ πολύ σύντομα.........





You Might Also Like

20 σχόλια:

  1. PANEMORFA OLA EUSTATHIA MOU, OMWS MALLON EXOUME TO IDIO GOUSTO GT LATREPSA THN PETALOUDITSA SOU!!! MPRABO SOY!! OLA TELEIA! FILIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευσταθία μου όμορφα τα στολιδάκια σου άντε να μπαίνουμε σιγά σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα τα συρμάτινα στολιδάκια σου!
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή Ευσταθία μου για τα φετινά χριστουγεννιάτικα στολιδάκια!!! Είμαι σίγουρη οτι θα δούμε πολύ όμορφα πραγματάκια απο τα χέρια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα κορίτσια!!! Δεν το περίμενα ότι θα σας άρεσαν τόσο συρμάτινα στολίδια...πολύ χάρηκα μόλις είδα τα μηνύματα σας!!!!!!! Έτσι δράττομαι της ευκαιρίας και προαναγγέλω giveaway για να γιορτάσω το ότι το blog μου ξεπέρασε τα 50 μέλη...και ένα από τα δώρα θα είναι Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σύρμα!!!! Καλό??? Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας σώσω σύντομα σε επόμενη ανάρτηση. Φιλάκια πολλά και καλή σας μέρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευσταθία μου είναι πολύ όμορφα..εφόσον σου αρέσει και βγαίνουν και ωραία...κάνε και άλλα!!!
    Να σου πω και κάτι..καθώς μπαίνω στο μπλόγκ σου μου βγάζει ένα πινακάκι και γράφει "Είμαι η Ευσταθία και σας καλοσωρίζω στο μπλόγκ μου"...και πρέπει να πατήσω οκ για να συνεχίσω..εσύ το έχεις επιλέξει αυτό?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα είναι πολύ όμορφα!!
    Καλώς σε βρήκα!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα μο μυρισε Χριστουγεννα! πολυ ομορφο το μπλογκ σου!! αυτα τα συρματινα στολιδια πολυ μου αρεσανε!!χαρηκα πολυ που σε βρηκα!!ριξε μια ματια και σε μενα αν θελεις ! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΟΜΩΣ ΜΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΟΛΕΣ!!!!!ΤΙ ΣΥΡΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ;;;;ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!(ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ):

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βρε ευσταθια μου,μπαινω συχνα στο μπλογκ σου και ακομα με τρομαζει το μηνυματακι που εχεις βαλει,χαχα(δεν εννοω κατι κακο).βλεπω ετοιμασιες για χριστουγεννα και αυτο μαλλον σημαινει οτι εφυγε για τα καλα το καλοκαιρι και δν μου αρεσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαριτωμένα και καλόγουστα. Πες μας και πώς ακριβώς τα φτιάχνεις να κάνουμε κι' εμείς!!!!!
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ! ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ. ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΟΜΟΡΦΑ!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα κορίτσια!!! Τι μου κάνετε??? Εγώ εδώ στο τρέξιμο....Λοιπόν πολλες οι απορίες...ξεκινάω να καλοσωρίσω τις νέες φίλες και να ενημερώσω ότι θα μπω στα μλόκ οπωσδήποτε σήμερα λίγο αργότερα όμως να κοιμηθεί κι ο Σωτήρης!!!
    Κατά τα άλλα αυτό που βγάζει στην αρχή είναι μήνυμα χαιρετισμού το οποίο εγώ επέλεξα να βάλω...αν δεν σας αρέσει ή σας κουράζει μου το λέτε και το ξεφορτώνομαι.
    Νάσια μου τι είναι αυτό με τη λεκτική επαλήθευση?? Σας ζητάει να γράψετε κάποια γράμματα πριν αφήσετε σχόλιο?? Αυτό εννοείς?? Δώσε μου τα φώτα σου και θα το ξεφορτωθώ κι αυτό...
    Το σύρμα που έχω χρησιμοποιήσει είναι από τα λατρεμένα Jumbo bebe σύρμα κήπου το ζήτάτε και μπορείτε να το βρείτε παντού...Φιλία μου όσον αφορά την τεχνική θα φτιάξω ένα video για να το δείτε..είναι πραγματικά πολύ εύκολο...όλο γίνετε στο χέρι με τη βοήθεια μιας πένσας....
    Σας ευχαριστώ όλες για τα επικοδομητικά σχόλια !!!! Φιλιά πολλάαααααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ όμορφα όλα!! Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. # Ανεράιδα σε ευχαριστώ κι εγώ!!! Ελπίζω να έχεις πολλές πολλές συμμετοχές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευσταθία καλημέρα!! Επειδή ξέρω ότι το σύρμα δεν είναι και ευκολο να το δουλέψεις τα στολίδια σου ειναι καταπληκτικά!! Και καταλαβαίνω ότι εχουν την δουλίτσα τους!! Μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά χρονοβόρα κι ας μην τους φαίνεται αλλά μου αρέσει πολύ το σύρμα ...δεν μπορώ να το αποχωριστώ...φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Yesterday, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.
    My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is completely
    off topic but I had to share it with someone!

    Check out my web page χριστουγεννιατικα
    My page ; χριστουγεννιατικα στολιδια 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή