Αγόρι,

Καλωσόρισμα, Βάπτιση, Πίνακας

12:40:00 π.μ. Eustathia 15 Comments

Καλησπέρα !!!

Σας καλωσορίζω στο blog μου!!!


   Δεν έχω κάνει ξανά κάτι τέτοιο αλλά η καλλιτεχνική μου φύση η οποία αποφάσισε να "ξυπνήσει" στην ηλικία των 28 ετών τα οποία μόλις πριν 10 μέρες "πάτησα" με οδήγησε στη δημιουργία αυτής της σελίδας. Είμαι εδώ και ένα χρόνο μαμά και προφανώς αυτό άλλαξε τρομερά τη ζωή μου...κάποτε δεν ήμουν ΠΟΤΕ στο σπίτι και τώρα περνάω τον περισσότερο χρόνο μου σε αυτό....Όπως καταλαβαίνετε ήμουν πολύ δραστήρια αλλά το πρώτο έτος στη ζωή ενός μωρού απαιτεί όλη την προσοχή και αφοσίωση από την μητέρα και το οικείο περιβάλλον..Το αποτέλεσμα ήταν ο εγκλεισμός να με "ανησυχήσει" καλλιτεχνικά και η αφορμή μου δόθηκε όταν αποφάσισα να επιμεληθώ προσωπικά τον στολισμό της βάπτισης του Σωτήρη μου!!!
   Ήθελα να του φτιάξω κάτι που θα ήταν μοναδικό και διαφορετικό μα κυρίως φτιαγμένο με αγάπη από την μαμά του!!! Το αποτέλεσμα είναι ο παρακάτω πίνακας ο οποίος είναι στολισμένος με φυσικά κοχύλια και αστερίες καθώς όλο το θέμα ήταν ναυτικό!!!

  

Βέβαια εφόσον ξεκίνησα ήθελα να φτιάξω και άλλα και κατέληξα να κάνω όλο το στολισμό με τα χεράκια μου....χρονοβόρο ναι μεν αλλά το ευχαριστήθηκα και το αποτέλεσμα με δικαίωσε...


Ο διάδρομος ήταν διακοσμημένος με γλάστρες βασιλικών και αζαλέων, τις οποίες είχα ντύσει με ύφασμα (γάζα) και στολίσει με κορδέλες και ναυτικό σχοινί! Ανάμεσα στις γλαστρούλες είχα τοποθετήσει μικρά κουβαδάκια διακοσμημένα επίσης με κοχύλια αλλά δυστυχώς δεν έχω κοντινή φωτογραφία.


Τα κουτιά των μαρτυρικών τα στόλισα με κοχύλια, ναυτικό σχοινί και δίχτυ!!



Τα μαρτυρικά ειδική παραγγελία από το Internet είναι από λάστιχο σιλικόνης σε συνδυασμό με πλακέ σταυρό!! 


 Και επειδή σε αρκετά από αυτά που έφτιαξα δεν έχω κοντινές φωτογραφίες σας τα δείχνω εδώ!!


Το βιβλίο ευχών είναι χειροποίητο από σπάγγο με τον οποίο έντυσα όλο το τετράδιο, επίσης κόλλησα με σιλικόνη τα κοχύλια κ τον αστερία...α!! Το στυλό είναι κ αυτό ντυμένο με σπάγγο και είναι δεμένο στο τετράδιο έτσι ώστε να έχουμε κ ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα!!
 


 Τα κουβαδάκια επίσης διακοσμημένα με σπάγγο, τώρα χρησιμεύουν ως θήκες για ρεσώ!



Τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια (συγκεκριμένα είχαμε αυτό το σχέδιο http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Mpomponieres.20788.html [http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Prosklitirio-vaptisis-kod-CHTP-3054-REFLEX.353345.html]), τα παραγγείλαμε από το χαμόγελο του παιδιού όποιος ενδιαφέρεται μιας και είναι για καλο σκοπό ας ρίξει μια ματιά στο site τους το οποίο πουλάει είδη βάπτισης, γάμου και διάφορα εποχιακά [http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Mpomponieres.20788.html].

Επειδή χρειαζόμασταν κουτιά για να τοποθετήσουμε τις μπομπονιέρες αγόρασα κουτιά σε χρώμα ταμπά και τα διακόσμησα με μπλέ κορδέλλες και ναυτικό σχοινί!


'Ενα κοντινό πλάνο που δείχνει πως είχα ντύσει την γλάστρα με γάζα σε μπέζ χρώμα..ήταν πιο οικονομικό και εύκολο από το να αγόραζα χρωματιστή γλάστρα και να την μετεφύτευα κτλ κτλ... 



Το κλουβί με τα κοχύλια....

Αυτά από την βάπτιση του Σωτήρη ...ελπίζω να σας αρέσουν..περιμένω τα σχόλια σας!!!

 

You Might Also Like

15 σχόλια:

  1. koritsara ....kali arxi...sto neo sou dimiourgiko enxirima...to opoio itan polu omorfo kai polu polu trifero...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ Γεωργία μου!!! Έκανες το πρώτο σχόλιο, στο νέο μου blog !!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε η προσπάθεια!!! Θα ενημερώνω κ μέσο Facebook για νέες αναρτήσεις!!! Και περιμένω και τα σχόλια όλων !!!!! Φιλιααααααααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφα!!! Καλώς σε βρήκα Ευσταθία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλωσόρισες στην blogoπαρέα μας και να σου ζήσει και ο Σωτήρης σου! 'Ολα όσα του εφτιαξες είναι υπέροχα και μπράβο σου που επέλεξες να τα κάνεις μόνη σου! Καλή συνέχεια και περιμένουμε κι αλλες δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα εχω δει απο κοντα κ οντως ειναι ολα πολυ πρωτοτυπα.προσεγμενα κ με πολυ λεπτομερεια φτιαγμενα....κ αυτα ειναι μονο η αρχη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1-6 από 6

    Καλως σας βρήκα Bloggerss!!!!.... Αχ κορίτσια πολύ χαίρομαι που σας αρέσουν ειλικρινά...τώρα έχω χαθεί γιατί ετοιμάζω χειροποίητα δωράκια για το Πάρτυ των Πρώτων γεννεθλίων του Σωτήρη το οποίο θα γίνει το Σάββατο 24/09 οπότε από την Κυριακη θα ανεβάσω φωτό με το νέο υλικό!!! Χαίρομαι πάαααααραααα πολύυυ για το καλοσώρισμα από τους bloggers Μαρία κ Σοφία και τις ευχαριστώ ιδιαιτέρως !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να περάσετε τέλεια στο πάρτυ! Αναμένουμε φωτό! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς σε βρήκα και εγώ Ευσταθία και καλώς μας ήρθες στη μπλοκογειτονιά!!!
    Πολύ όμορφα όλα όσα έφτιαξες...Μπράβο σου!!!
    Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλά συγχαρητήρια Σταθούλι μου μπραβο σου ολα ηταν υπέροχα....Μαγδαληνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε ευχαριστώ πολύ Μαγδαληνή μου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς σε βρήκα Ευσταθία,ότι ψαχούλεψα στο μπλογκ σου μου άρεσε πολύ και μου δίνει κι εμένα έμπνευση....τη μεγαλύτερη που φαντάζεσαι...να κάνω ένα παιδί!χαχα έτσι θα αρχίσω κι εγώ παιδικές κατασκευές!Η βάφτιση του αγγέλου σου ήταν άψογη,δεν διαφέρει απο αυτή που θα κανε ένας υποτίθεται επαγγελματίας,ξεπερνάς το ιδανικό!!Μπράβο καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Η ζωή με ένα παιδί είναι γενικότερα μια εμπειρία και σου το εύχομαι ολόψυχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλώς σε βρήκα Ευσταθία!!!ΠΟλύ όμορφο το μπλογκ σου! Μπράβο!Να σου ζήσει ο γιος σου!! φιλιά και θα τα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς ήρθες Αγάθη μου...σε ευχαριστώ και εννοείτε ότι θα τα λέμε!!! Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή