απόκριατικες χειροποίητες στολές,

Αποκριάτικες Χειροποίητες στολές και οδηγίες!!!!!

8:53:00 μ.μ. Eustathia 34 Comments

Καλησπέρα σε όλους!!!!!

Φέτος μπήκαμε νωρίς στο κλίμα των αποκριών μιας και με αφορμή τα γενέθλια ενός φίλου μας ντυθήκαμε και ξεφύγαμε λίγο από την καθημερινότητα μας!!! Ο λόγος που δείχνω τα μασκαρέματα μας είναι γιατί οι στολές είναι χειροποίητες και πολύ πολύ εύκολες....με λίγο τούλι και λίγη υπομονή μπορείτε κι εσείς να ντυθείτε όμορφα και οικονομικά!!!!!!!

Εδώ είναι όλο το ντύσιμο μου ολοκληρωμένο!!! Ντύθηκα μπαλαρίνα ελεφαντίνα!! Το ελεφαντίνα θα το δείτε παρακάτω στο face painting που θα σας δείξω!!! Για να κάνετε μια φούστα tutu δείτε τις οδηγίες εδώ!!


Εδώ με τον αντρούλη μου που ντύθηκε κι αυτός μπαλαρίνα!!!!!!!! Δεν είναι τέλειος??? Χιχιχιχι εμείς πάντως γελάσαμε με την καρδιά μας και περάσαμε πάρα πολύ καλά!!!!!!



Εδώ είναι το face painting που έκανα!!!


 Κι εδώ ένα κοντινό της κορδελίτσας μου για το κεφάλι κι αυτή από τούλι!!!


Για το τέλος σας αφήνω με τους φίλους μου που κι αυτοί έφτιαξαν χειροποίητες στολές!!!!!


Δήμητρα το μυρμήγγι
Παναγιώτης Η κινητή μονάδα Μαστογραφίας!!!!    
Στεφανία η πασχαλίτσα!!!

Σίσσυ το Δέντρο!!!!!!!
Σας φιλώ και παρόλη τη μαυρίλα προσπαθώ να αισιοδοξώ!!!!!! Το ίδιο εύχομαι και για εσάς!!! Τρέχω τώρα να προλάβω το μάθημα zoumbas που ξεκίνησα πρόσφατα....εις το επανειδείν!!!!!!




34 σχόλια:

δακτυλίδια,

Happy Valentine's Day!!

7:45:00 μ.μ. Eustathia 13 Comments

Καλησπέρα σε όλους!!!!!!!!!!! Τι κάνετε????Έχω χαθεί από τη blogogeitonia αυτές τις μέρες το ξέρω και δεν έχω περάσει και από τα σπιτάκια σας αλλά μια οι δουλειές, μια το παιδί με έχουν αφήσει κρατήσει μακριά από την παρέα μας.........θα προσπαθήσω σύντομα να περάσω από όσα περισσότερα μπορώ!!!

Σήμερα λόγο της ημέρας σας δείχνω κάποια μπιζουδάκια που έφτιαξα με θέμα τι άλλο τις καρδούλες!!!!!!

Χειροποίητο μενταγιόν με ντίζα και καρδιά από fimo ( πολυμερικό πηλό)!




Εδώ είναι ένα δερμάτινο δαχτυλίδι..πρώτη φορά φτιάχνω κάτι με δέρμα.....αλλά μου άρεσε το αποτέλεσμα....είναι αρκετά  μεγάλο στο χέρι αλλά προσωπικά μου αρέσουν τα περίεργα και μεγάλα δαχτυλίδια!!!!!!



 Εδώ είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από fimo!!!


...και για το τέλος σας έχω ένα ζευγάρι κρίκους με καρδιές!!!!!!!!!!!!


Όλα σήμερα είναι στο πνεύμα της ημέρας ...........το θέμα είναι να αγαπάμε τους ανθρώπους μας κάθε μέρα πιο πολύ, αν είμαστε τυχεροί και τους έχουμε βρει τότε ακόμα καλύτερα!!!!!!!!

Να είστε καλά ερωτευμένοι κι αγαπημένοι γιατί όπως τρέχουν τα γεγονότα και οι εξελίξεις σήμερα αν δεν είμαστε μονοιασμένοι δεν θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε............

Σας φιλώ καλά να περάσετε!!!!!!!

ΥΓ. τρέχει ο διαγωνισμός μας μέσω f/b έως σήμερα στις 12 !!!!!!


13 σχόλια:

Διαγωνισμός,

ΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9:58:00 μ.μ. Eustathia 16 Comments

Καλησπέρα στην παρέα!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε??? Εγώ είμαι πολύ καλά...λίγο στεναχωρημένη με ότι μας συμβαίνει ως χώρα αλλά τι να κάνεις κιόλας να τα βάψεις μαύρα??? Γίνετε?? Δεν γίνετε, έχουμε και παιδιά να μεγαλώσουμε δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε.....Δεν θέλω να σας κουράσω και προχωρώ...έχουμε super Διαγωνισμό μέσο Facebook!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπείτε στη σελίδα μου


Πατήστε like..........και στη συνέχεια αφήστε σχόλιο κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού δηλώνοντας την προτίμησή σας ποιο από τα παρακάτω χειροποίητα κοσμήματα σας αρέσει (1-4) και κερδίστε το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το link της φωτογραφίας που έχει όλες τις πληροφορίες για την συμμετοχή σας είναι:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=267342200003080&set=a.267341986669768.61282.263870140350286&type=1&theater






Να πω ότι ο διαγωνισμός τρέχει μόνο μέσω facebook έως τις 14/02/12, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 15/02/12 με τη βοήθεια του προγράμματος Ranomizer!!

Καλή σας επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 σχόλια:

Πρόκληση Κρεμάστρας

Αφιερωμένο στη Ρένα Χριστοδούλου!!!

3:39:00 μ.μ. Eustathia 26 Comments

Καλησπέρα γειτονιά!!!

Πριν από αρκετό καιρό είχα συμμετέχει όπως και πολλές από εμάς στην πρόσ(κ)ληση της κρεμάστρας  της αγαπημένης μας Ρένας Χριστοδούλου και ήμουν μια από τις 6 τυχερές που κέρδισα και το extra δώρο το οποίο ήταν μια εικόνα της Παναγίας της βρεφοκρατούσας το οποίο είναι δημιούργημα της Ρένας .....

Έτσι το παρέλαβα μαζί με ένα γλυκό γράμμα με οδηγίες....


.............οι οποίες ανέφεραν ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως βάση για την εικόνα είτε πέτρα, είτε ξύλο....ο άντρας μου, μου βρήκε αυτό το κομμάτι ξύλο και ξεκίνησα αμέσως δουλειά!!!





Πρώτα από όλα κόλλησα την εικόνα πάνω στο ξύλο με τη γνωστή σε όλες μας ατλακόλ  κρυσταλιζέ


...επειδή οι γνώσεις μου σε αγιογραφίες είναι πολύ περιορισμένες χρησιμοποίησα απλά υλικά δηλαδή χρυσό ακρυλικό χρώμα....




για τα σχέδια που βλέπετε στο περίγραμμα χρησιμοποίησα πιστόλι σιλικόνης 




...έπειτα τα έβαψα με ακρυλικό ασημένιο χρώμα


Και η εικόνα τελικά πήρε τη θέση της σε μια γωνιά της κουζίνας μας....


δίπλα από το τζάκι...νομίζω ότι έγινε καλή και ότι δένει με το σπίτι.....είναι η μοναδική εικόνα που έχω κρεμάσει παρότι έχω πάρα πολλές ....Ρενάκι μου πως τα πήγα???




Η Ρόξυ μου έκανε παρέα όση ώρα έπαιζα με τα καλλιτεχνικά μου....ξεκίνησα να φτιάχνω και το συρτάρι αλλά ακόμα έχει πολύ δουλειά....



Καλό σας απόγευμα!!!!!!!!




26 σχόλια:

καουτσούκ,

Χειροποίητα σκουλαρίκια με καουτσούκ & άλλα.................

4:40:00 μ.μ. Eustathia 17 Comments

Καλησπέρα σας φίλοι μου...........

Νομίζω ότι όλοι ζούμε σε έντονους ρυθμούς αν και με αυτό το κρύο το μόνο που επιθυμώ προσωπικά είναι να χουζουρεύω στο κρεβατάκι μου οι υποχρεώσεις όμως με φωνάζουν και για να είμαι απολύτως ειλικρινής με έχει κουράσει το σπίτι και οι δουλειές του.....

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο για αυτό θα σας δείξω νέα σχέδια χειροποίητων κοσμημάτων και συγκεκριμένα σκουλαρικιών......


 


.............σκουλαρίκια με στρογγυλό καουτσούκ και γυάλινες πέτρες



..............σκουλαρίκια με πλακέ καουτσούκ σε σχήμα δάκρυ με πέτρα σε πράσινο σκούρο χρώμα τύπου svarofski!!!!



....και μερικά κολιέ από χοντρο καουτσούκ σε διάφορα σχέδια και με χρυσσφί κούμπωμα....


....εδώ σε καφέ.............





Σας αποχαιρετώ προς το παρόν έχω κι ένα συρτάρι να φτιάξω και δυστυχώς ακόμη καθόλου έμπνευση....τι συρτάρι εννοώ???? Μα φυσικά και αναφέρομαι στη νέα προσκληση της Ρένας Χριστοδούλου..........

όσες δεν έχετε δει την πρόσκληση μπείτε να θαυμάσετε τα έργα που έχουν ήδη φτιάξει οι φίλες της θα ενθουσιαστείτε!!!!!!!!!!


Φιλιά πολλά!!!!!!!!

17 σχόλια: