Αγόρι,

Παιδικοί Πίνακες - Σωτήρης & Μαρτυρικά!!!! Θέμα καράβι!!!

2:52:00 μ.μ. Eustathia 5 Comments

Λοιπόν αυτός είναι ο πρώτος πίνακας που έφτιαξα για τον Σωτήρη αλλά που τελικά δεν χρησιμοποίησα στον στολισμό της εκκλησίας...η έμπνευση ήρθε από την μπομπονιέρα μας  με θέμα το καράβι!!!





Κι ενα κοντινό της μπομπονιέρας...όπου ήταν παραγγελία από το χαμόγελο του παιδιού!!







 Κι εδώ ένα κοντινό από τα μαρτυρικά της βάπτισης φορεμένα!!









Πως σας φαίνεται????




5 σχόλια:

10 Μέλη

2:01:00 μ.μ. Eustathia 5 Comments

Έχουμε πια 10 ολόκληρα μέλη...νιώθω τέλεια....όταν θα γίνουμε 50 νομίζω πως επιβάλεται να σας κάνω ένα δωράκι...ακόμη δεν έχω σκεφτεί τι θα είναι αυτό αλλά μέχρι τα 50 μέλη έχουμε μέλλον! Λοιπόν κορίτσια αυτές τις μέρες ετοιμάζω 2 βιβλία ευχών ένα για βάπτιση-κορίτσι και άλλο ένα για γάμο....θα ανεβάσω φώτο όταν θα έχω προχωρήσει!!!! Μεχρι τότε σας φιλώ!!!

5 σχόλια:

Φωτογραφίες από το Πάρτυ του Σωτήρη!!

5:27:00 μ.μ. Eustathia 4 Comments

Ο μπουφές μας ημιτελής....δεν πρόλαβα να βγάλω φώτο όταν ήταν όλα έτοιμα! Το θέμα μας ήταν ο Mickey Mouse και η διακόσμηση ήταν ανάλογη!!!


 Ο Σώτος με τον μπαμπά  και την μαμά!!!!


Λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή!!!

Να τα εκατοστήσεις καρδούλα μου!!!!!!!! Σε ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!!!!!!




4 σχόλια:

Decoupage

Το Πρώτο Πάρτυ του Σωτήρη!!

2:28:00 μ.μ. Eustathia 6 Comments

   Χθές πραγματοποιήθηκε το πρώτο πάρτυ για τα γεννέθλια του Σωτηράκι.....και μας τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι, συγγενείς και πολλά πολλά παιδάκια....!!! Το πιο μικρό ο Βασιλάκης μας...αβάπτιστος ακόμα.. η Ελένη, ο Κωνσταντίνος, ο Ιωάννης, η Ροδιάννα, ο Γιώργος, η Φωτεινή, ο Στέλιος,  η Μαρίσα και η Κωνσταντίνα η πιο μεγάλη της παρέας!!!!
    Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους μικρούς, μεγάλους για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσανε....Το σπίτι μας γέμισε με παιδικά γέλια και φωνές...Τρέχανε , παίζανε, φωνάζανε...ήταν ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να πέρασαν όλοι καλά και να το χάρηκαν όσο κι εμείς!!!!!!!!!!!!!!
   Φυσικά πάρτυ χωρίς αναμνηστικό δωράκι από τα χεράκια μου δεν γίνεται...έτσι είχα ετοιμάσει πινακάκια με τον Mickey, τον Donald, τα Cars και την Tinkerbel για τους μικρούς μας φίλους!!! Μπορώ να πω ότι άρεσαν σε όλους και κυρίως στους γονείς...!!!!!!!!!






Τα είχα τυλίξει σαν καραμελίτσες!!!!


και εδώ όλα μαζί!!!




Εσάς σας αρέσουν ???

6 σχόλια:

Χρόνια πολλά Σωτήρη!!!

9:53:00 π.μ. Eustathia 0 Comments

   Ο Σωτήρης μου σαν χθές βγήκε από την κοιλίτσα μου και είναι τελείως απίστευτο που σήμερα μόλις ένα χρόνο μετά περπατάει, τρέχει, παίζει, φωνάζει, ξεκαρδίζεται, λέει "Μαμά & Μπαμπά", χτυπαέι παλαμάκια, μας δίνει φιλάκια, μας "μαλώνει", μας χαιδεύει , κάνουμε "μυτούλες"....σε λατρέυουμε Σωτήρη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Η μαμά κ ο μπαμπάς θα είναι πάντα δίπλα σου αστέρι μου!!!!!!!!!!! Τώρα όμως τρέχω να κρυφτώ στην κουζίνα να ετοιμάσω ότι μπορώ για να υποδεχτούμε το βράδυ τους καλεσμένους μας.....έχουμε κεράκι να σβήσουμε σήμερα!!!!
    Να ευχηθώ επίσης και στον μπαμπάκα μου Χρόνια Πολλά!!!Ο οποίος είχε γεννέθλια χθές ....ίδια μέρα με τον εγγονό του...και θα σβήσουμε μαζί τα κεράκιααααα !!!!
  
Γεια σας φίλοι μου!!!!!

0 σχόλια:

Συγκίνηση!

7:05:00 μ.μ. Eustathia 2 Comments

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχω πλέον 3 ολόκληρα μέλη!!! Μάνο, Δήμητρα κ ART AT HOME VOYLA σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Κορίτσι,

Παιδικοί πίνακες - Πεταλούδα {Μαρίσα}

6:08:00 μ.μ. Eustathia 0 Comments

Η ανηψιά μου η Μαρίσα βαπτίστηκε στις 03/07/11 και ιδού το πινακάκι που της ετοίμασε η θεία!!




Κι ένα κοντινό να φαίνεται το glitter!




Πως σας φαίνετε???







0 σχόλια:

Αγόρι,

Παιδικοί Πίνακες- Αλφάβητο {Ιωάννης}

12:39:00 μ.μ. Eustathia 0 Comments


Αυτός είναι ο πίνακας που έφτιαξα για την φίλη μου την 'Ολγα για την βάπτιση του μικρού Ιωάννη που έγινε μόλις χθές!!






Το προσκλητήριο είναι επίσης από το χαμόγελο του παιδιού!




Σας αρέσει ο πίνακας του Ιωάννη???

0 σχόλια:

Βάπτιση,

Παιδικοί πίνακες - Μπαλαρίνα {Ροδιάννα} !!!!

11:19:00 π.μ. Eustathia 0 Comments

Καλημέρα!!!


   Ήθελα να κάνω ένα μικρό δωράκι από καρδιάς για μια ξαδέρφη μου που βάπτιζε την κόρη της και σκέφτηκα ότι εκτός από το κλασσικό δωράκι που κάνουμε όλοι στις βαπτίσεις (παιχνίδι, παππούτσια, ρούχα κτλ) να τις φτιάξω και ένα παιδικό πίνακα ....η έμπνευση ήρθε από το προσκλητήριο της μικρής και το αποτέλεσμα είναι το ακόλουθο






Τα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες από την βάπτιση της Ροδιάννας είναι επίσης από το χαμόγελο του παιδιού!!!!



0 σχόλια:

Αγόρι,

Καλωσόρισμα, Βάπτιση, Πίνακας

12:40:00 π.μ. Eustathia 15 Comments

Καλησπέρα !!!

Σας καλωσορίζω στο blog μου!!!


   Δεν έχω κάνει ξανά κάτι τέτοιο αλλά η καλλιτεχνική μου φύση η οποία αποφάσισε να "ξυπνήσει" στην ηλικία των 28 ετών τα οποία μόλις πριν 10 μέρες "πάτησα" με οδήγησε στη δημιουργία αυτής της σελίδας. Είμαι εδώ και ένα χρόνο μαμά και προφανώς αυτό άλλαξε τρομερά τη ζωή μου...κάποτε δεν ήμουν ΠΟΤΕ στο σπίτι και τώρα περνάω τον περισσότερο χρόνο μου σε αυτό....Όπως καταλαβαίνετε ήμουν πολύ δραστήρια αλλά το πρώτο έτος στη ζωή ενός μωρού απαιτεί όλη την προσοχή και αφοσίωση από την μητέρα και το οικείο περιβάλλον..Το αποτέλεσμα ήταν ο εγκλεισμός να με "ανησυχήσει" καλλιτεχνικά και η αφορμή μου δόθηκε όταν αποφάσισα να επιμεληθώ προσωπικά τον στολισμό της βάπτισης του Σωτήρη μου!!!
   Ήθελα να του φτιάξω κάτι που θα ήταν μοναδικό και διαφορετικό μα κυρίως φτιαγμένο με αγάπη από την μαμά του!!! Το αποτέλεσμα είναι ο παρακάτω πίνακας ο οποίος είναι στολισμένος με φυσικά κοχύλια και αστερίες καθώς όλο το θέμα ήταν ναυτικό!!!

  

Βέβαια εφόσον ξεκίνησα ήθελα να φτιάξω και άλλα και κατέληξα να κάνω όλο το στολισμό με τα χεράκια μου....χρονοβόρο ναι μεν αλλά το ευχαριστήθηκα και το αποτέλεσμα με δικαίωσε...


Ο διάδρομος ήταν διακοσμημένος με γλάστρες βασιλικών και αζαλέων, τις οποίες είχα ντύσει με ύφασμα (γάζα) και στολίσει με κορδέλες και ναυτικό σχοινί! Ανάμεσα στις γλαστρούλες είχα τοποθετήσει μικρά κουβαδάκια διακοσμημένα επίσης με κοχύλια αλλά δυστυχώς δεν έχω κοντινή φωτογραφία.


Τα κουτιά των μαρτυρικών τα στόλισα με κοχύλια, ναυτικό σχοινί και δίχτυ!!



Τα μαρτυρικά ειδική παραγγελία από το Internet είναι από λάστιχο σιλικόνης σε συνδυασμό με πλακέ σταυρό!! 


 Και επειδή σε αρκετά από αυτά που έφτιαξα δεν έχω κοντινές φωτογραφίες σας τα δείχνω εδώ!!


Το βιβλίο ευχών είναι χειροποίητο από σπάγγο με τον οποίο έντυσα όλο το τετράδιο, επίσης κόλλησα με σιλικόνη τα κοχύλια κ τον αστερία...α!! Το στυλό είναι κ αυτό ντυμένο με σπάγγο και είναι δεμένο στο τετράδιο έτσι ώστε να έχουμε κ ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα!!
 


 Τα κουβαδάκια επίσης διακοσμημένα με σπάγγο, τώρα χρησιμεύουν ως θήκες για ρεσώ!



Τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια (συγκεκριμένα είχαμε αυτό το σχέδιο http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Mpomponieres.20788.html [http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Prosklitirio-vaptisis-kod-CHTP-3054-REFLEX.353345.html]), τα παραγγείλαμε από το χαμόγελο του παιδιού όποιος ενδιαφέρεται μιας και είναι για καλο σκοπό ας ρίξει μια ματιά στο site τους το οποίο πουλάει είδη βάπτισης, γάμου και διάφορα εποχιακά [http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Mpomponieres.20788.html].

Επειδή χρειαζόμασταν κουτιά για να τοποθετήσουμε τις μπομπονιέρες αγόρασα κουτιά σε χρώμα ταμπά και τα διακόσμησα με μπλέ κορδέλλες και ναυτικό σχοινί!


'Ενα κοντινό πλάνο που δείχνει πως είχα ντύσει την γλάστρα με γάζα σε μπέζ χρώμα..ήταν πιο οικονομικό και εύκολο από το να αγόραζα χρωματιστή γλάστρα και να την μετεφύτευα κτλ κτλ... 



Το κλουβί με τα κοχύλια....

Αυτά από την βάπτιση του Σωτήρη ...ελπίζω να σας αρέσουν..περιμένω τα σχόλια σας!!!

 

15 σχόλια: